Кристиано Роналдо завърши 2023 година като най-добрия реализатор в световния футбол.

...
Кристиано Роналдо завърши 2023 година като най-добрия реализатор в световния футбол.
Коментари Харесай

Роналдо: Цял свят гледа Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо завърши 2023 година като най-хубавия изпълнител в международния футбол. Португалецът означи 54 попадения за клубния си и националния тим в границите на календарната година, като последното от тях бе при вчерашната победа на Ал-Насър с 4:1 над Ал-Таавон. Роналдо прави оценка годината като доста сполучлива и е извънредно благополучен, че съгласно него е потвърдил на всички, че решението му да стане част от шампионата на Саудитска Арабия е било вярно.

" Щастлив съм, тъй като когато взех решението да дойда тук, никой не повярва на това, което споделих. Но това е минало и към този момент няма значение. Най-важното е, че лигата се разрасна и че към този момент играчите желаят да дойдат тук, тъй като знаят, че шампионата е конкурентно и в този момент целият свят го гледа. Всеки огромен състезател, който желае да пристигна, е добре пристигнал.

2023 беше доста добра година за мен, групово и самостоятелно. Вкарах толкоз доста голове и помогнах както на Ал-Насър, по този начин и на националния тим. Наистина съм горделив. Чувствам се добре, усещам се благополучен и идната година ще се опитам да го направя още веднъж ", съобщи Роналдо след снощната победа на своя тим.
     
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР